12 Nisan 2016 Salı

Örümcek Ağı Kremi- Anti Aging Krem






Merhaba hanımlar... Bugün sizlerle, bütün kadınların ortak çabası güzellik ve sırları üzerine sohbet etmek istiyorum... Günümüzde birçok kadın, fiziksel olumsuzluklarına bir sihirli değneğin dokunmasını hayal eder... En azından zaman zaman benim hayalimdir bu.
Şimdi sizler için sihirli değneği sahibinden ödünç alıp, yüzünüzde köklü değişim sağlayacak sihirli bir iksirle dokunacağım.









Bilindiği üzere 35 yaş sonrası bütün kadınların korkulu rüyasıdır; kazayağı çizgiler, göz etrafı ve alında oluşan kırışıklıklar... Gerek beslenme, gerek çevre ve hava koşulları, gerekse iş hayatının yüzümüzde  bıraktığı izleri minimum seviyelere indirip, yaşlanmayı geciktirecek bir iksirin keşfedildiğini biliyor muydunuz? Sizlere bu iksirden ve meziyetlerinden bahsedeceğim;









Örümcekler iş başında... :)) 
Örümcek Ağı Kremi; kök hücre formüllü kırışıklık, yüz germe, anti aging özelliği olan bir kremdir. Peki bu büyülü iksirin mucidi kimdir, ve içeriğinde neler barındırır?... Örümcek Ağı Kremi, Op. Dr. Bülent Cihantimur ve ekibi tarafından geliştirilmiştir.  İçeriğinde 2008 ve 2013 yıllarında dünyanın iyi aktif kök hücre ödülünü alan Malus Domestica ve Cyclopeptide-5 bulunmaktadır.  Bu kremin güvenirliliğinin kanıtı, arkasında gerçek bir TIP uzmanının olmasıdır. 







İÇİNDE ÖRÜMCEK YOK!!! Örümcek ağına benzeyen sağlam bir kolojen yapısının olması, bu iksire adının konulmasını sağlamıştır. En büyük özelliği ise; yüzümüzdeki bölgelere göre 'onlarca değişik kremin' yerini alarak, tek bir kremle  göz çevresi kırışıklıklarını onararak, toparlayıcı ve sıkılaştırıcı, etkisiyle yaşlanmayı geciktirmesini sağlamasıdır. Bu da 25 yaş sonrası kullanımı halinde, yaşlanmanın etkileri olan kırışıklarla daha geç tanışmamıza sebep olması demektir.  Ayrıca Örümcek Ağı Kremi, dünyaca ünlü La Prairie, La Mer ve Guerlain gibi fahiş fiyatlara satılan ürünlerle aynı segmentte olup, fiyatı sadece 249TL'dir. Üstelik televizyon kanallarında ana haber bültenlerine konu olması ürün için ciddi bir referans vermektedir. 





    
   

Yüzümüze yapacağımız 249TL'lik bir yatırımla geleceği kaygısız, endişesiz ve rahat bir şekilde beklemememiz mümkün.
Sihirli değneğin ucu bir tık ötenizde... Sahip olmak için;aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz..


 https://www.orumcekagikremi.com 


 https://www.orumcekagikremi.com 


  1. merak ettim ama yaşım henüz bunu kullanmaya müsait olmadığı için sonuçlarınızı okumakla kalıcam şimdilik.güle güle kullan canım

    YanıtlaSil

İREMSBEAUTYBLOG (2016)

Web Tasarım: Senino Tasarım