3 Nisan 2016 Pazar

SILK AYAK BAKIM KREMİ,SILK AYAK PEELING JELİ

Merhabalar bugün sizlere Limonian ürünleri olan ayak bakım peeling ve kremi'nden bahsetmek istiyorum.. 
Ayak bakımı hepimiz için önemlidir özellikle yaz aylarında muhakkak yapılması gereken bir işlem bence çünkü yaz aylarında açık ayakkabılar,terlikler giyildiği için görüntü olarak şart ve sağlık açısından da mutlaka ayaklarımıza bakım yapmalıyız diye düşünüyorum.. 




Benim kullanmış olduğum bu iki ürün ayak bakımı için muhteşem sonuçlar veriyor en azından ben öyle düşünüyorum diyebilirim çünkü çok kısa sürede istediğim sonuçları veriyor.. 







Gelelim ürünlerin vaadlerine ilk olarak peeling'den bahsedelim.. 
SILK AYAK PEELING JELİ 
Kullanımı çok basit ayaklarınızdaki veya topuklarınızdaki ölü bölgeye peeling jeli uyguluyorsunuz sonra kese veya puff ile temizliyorsunuz  Topuklarımızdaki nasırlar ve ölü derileri acıtmadan kolay bir şekilde gideriyor ölü derilerden kurtuluyorsunuz..Islak yada kuru cilde uygulanabiliyor..





SILK AYAK BAKIM KREMİ 

Ayak kremini içindeki süngeri ile kolayca sürüyorsunuz,inanılmaz yumuşatıyor.Yapışkanlık hissi bırakmıyor,uzun süre nemlendiriyor.Kokusu çok güzel,çok hoş ve tatlı :) ürünün bir özelliği de tekrar ölü derilerin oluşumunu engellemesine yardımcı oluyor.. 





Fotoğraf'ta gördüğünüz üzre nasıl kolay uygulandığı anlatılmış.(fotoğraf www.limonian.com sitesinden alıntıdır)



Sizlerde ayak bakımına önem veriyorsanız ve ürün arayışındaysanız 2 dakikada bakımlı ve hoş görünümlü ayaklarınız olsun istiyorsanız tavsiye edilir.









Ürünlere ulaşabileceğiniz Adres alttaki linkte..Tekrar görüşmek üzere sevgiler..
 http://www.limonian.com/productdetail.asp?id=94 



Posted via Blogaway


İlk yorum yapan siz olun.

İREMSBEAUTYBLOG (2016)

Web Tasarım: Senino Tasarım