9 Ocak 2016 Cumartesi

Ducray Creastim Lotion


Merhabalar yaklaşık bir aydır ducray-creastim-lotion saç dökülmesini engellediğini vaad eden bu ürünü kullanıyorum,ürünü kullanmaya başlamadan önce saç dökülmesi sorunu yaşıyordum, saçlarım ellerime tel tel geliyordu, dökülüyordu her yöntemi denemeye çalışsamda faydalı olmadı. 



Ducray Creastim Lotion kullanmaya başladım. Saçlarımı her yıkama sonrası diplerine 10 kez fıslatıp ellerimle 💆 masaj yaparak saç derisine ulaşana kadar devam ettim sonrasında durulama olmuyor bir dahaki yıkamaya kadar saç derisinde kalıyor..



Şuan saçlarımın dökülmesi durdu azalttı demiyorum gerçekten saçlarım dökülmüyor :)  saç dökülmesi problemi yaşayan herkese bu ürünü kullanmalarını tavsiye ederim..




Ürünün özellikleri 
Saç  dökülmesi sorunu yaşayan kişilerin kullanımı için tasarlanmış. Saç diplerinin beslenerek güçlenmesine yardımcı oluyor Paraben içermiyor  hassas saç derisinde de kullanılabileceği belirtiliyor..






Kullanım Şekli : Kuru saçlarınızın dip kısımlarına haftada 3 defa masaj yaparak uygulanması öneriliyor. Islak nemi alınmış saçlarada uygulanabilir.Saç diplerine 10 defa püskürtme yapılması öneriliyor..


Kullanımdan sonra saçta kalması ve durulanmaması öneriliyor. . En az 2 ay kadar uygulamayı tekrarlaması tavsiye ediliyor.


Ducray Creastim Lotion www.turuncukasa.com adresinde bulabilirsiniz 👆



Posted via Blogaway


  1. ilğinç bir ürünmüş saç dökülesi olduğum zamanda bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Bencede çok ilginç ve mucize denilecek kadar etkili bir ürün bunu anlatsamda gerçekten inanmayanlar olabilir ancak deneyip görmeleri gerekiyor. Tabi benim saç dökülmemi durdurdu, herkese aynı etkiyi gösterirmi bilemem :) teşekkür ederim yorumunuz için :)

      Sil
  2. Teşekkürler,emeğinize sağlık. :) takipteyim bende beklerim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) tabiiki hemen takibe alıyorum :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Takip ediyorum instagram @blogkizi

    YanıtlaSil

İREMSBEAUTYBLOG (2016)

Web Tasarım: Senino Tasarım