18 Nisan 2016 Pazartesi

LA STRADA PEELING JEL

Merhabalar herkese güzel bir hafta dilerim..Kullanıp çok memnun kaldığım "la strada cilt yenileyici peeling'den bahsedeceğim bugün sizlere.. 









Eminim bu ürünü duymayan kalmamıştır diye düşünüyorum.Vücut ve yüz için kullanılan bir ürün ben yüzüm için kullanıyorum oldukçada memnunum..
Cilt Lekeleri,siyah noktalar,yağ bezesi gibi cilt sorunlarına iyi geldiği belirtiliyor ki Benim alnımda oluşan yağ bezesi bu peeling sayesinde yok oldu.
Haftada 1 defa yüzüme uyguladım 3'üncü kullanımda alnımda oluşan yağ bezesi gerçekten yok oldu,sizde nasıl bir etki eder bilemiyorum ama ben fazlasıyla memnun kaldım denemenizi  öneririm.. 








Gelelim ürünün vaadlerine,

LA STRADA PEELING

İçeriği: Panax ginseng extract, sodyum hyalunate, vit. C, arbutin, amino acid. Ciltteki ölü hücreleri temizler. Ciltteki gözenekeri arındırır.İçeriğindeki hyaluranik asit sayesinde cildin nem dengesini sağlar.Güçlü formülü sayesinde,cildin nemlendirilmesinde, akne,siyah nokta gibi cilt sorunlarının giderilmesinde etkilidir.

Ciltteki lekelerin açılmasında etkilidir. Tüm cilt tiplerine uygundur.Tüm vücutta uygulanabilir.


Ürünün kullanımı ise şöyle,
Haftada 1 veya 15 günde 1 istenilen bölgeye ince bir tabaka halinde uyguluyorsunuz ardından 5 saniye sonra ovalayarak çıkarıyorsunuz daha sonra ılık su ile duruluyorsunuz..Cildinizin temizlendiğini ve arındığını hissedeceksiniz..


LA STRADA PEELING JELİ eczanelerde bulabilirsiniz.. Detaylı bilgi almak isterseniz instagramda @neolifeskin sayfasından iletişime geçebilirsiniz..
Ayrıca sitelerinde verdiğim linke tıklayarak göz atabilirsiniz..


 http://www.neolifeskin.com/temizleyicivebakim/#biolyn%20g%C3%BCne%C5%9F%20yan%C4%B1k%20jeli 


  1. mucizevi bir ürünmüş gerçekten. Anneminde yağ bezesi problemleri olduğu için direk onun mailine yönlendirdim yazınızı blogunuzu çok beğendim ve takibe aldım banada beklerim :) http://nuranseker.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ürün Umarım annenize de çözüm olur..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..Bende takibe alıyorum hemen..

      Sil
  2. Tüm cilt tiplerine uygun olması güzel bi ayrıntı..
    Takipteyim, bende beklerim. Sevgilerle:)
    http://guzelliksenfonileri.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende düşüncenize katılıyorum.. Sizi hemen takibe alıyorum sevgiler..

      Sil

İREMSBEAUTYBLOG (2016)

Web Tasarım: Senino Tasarım